Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργία Πλοία : Απεργία στα πλοία 23 και 24 Φεβρουαρίου - Documento / Ναυτικής ομοσπονδίας, με αφορμή τη σημερινή απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου πειραιά που έκρινε παράνομη την αυριανή 24ωρη απεργία των ναυτεργατών.

Απεργία Πλοία : Απεργία στα πλοία 23 και 24 Φεβρουαρίου - Documento / Ναυτικής ομοσπονδίας, με αφορμή τη σημερινή απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου πειραιά που έκρινε παράνομη την αυριανή 24ωρη απεργία των ναυτεργατών.. Στις 9:00 πμ αναχωρούν τα εννέα πλοία, και μεταξύ τους και το «blue star απεργία δίψας ξεκίνησε ο δημήτρης κουφοντίνας, όπως ενημερώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γιος του, έκτορας. .απεργίας στα πλοία, καλεί η πνο : 1:03 cnn greece 206 297 просмотров. 0:23 pireas piraeus 6 921 просмотр. Σε νέα 24ωρη απεργία από τις 6.00 π.μ.

Δεμένα τα πλοία στις 18 φεβρουαρίου. Να μην λείψει κανείς από την περιφρούρηση της αυριανής απεργίας, όλοι στους. Πριν πας διακοπές, δώσε αίμα. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, ενάντια στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο. Δεμένα στα λιμάνια της χώρας θα μείνουν από αύριο τα ξημερώματα και για 48 ώρες τα περισσότερα πλοία, καθώς 13 ναυτεργατικά σωματεία προχωρούν σε διήμερη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση.

Νέα 24ωρη απεργία στα πλοία αύριο Τρίτη - Κλιμακώνουν τις ...
Νέα 24ωρη απεργία στα πλοία αύριο Τρίτη - Κλιμακώνουν τις ... from www.newsit.gr
Σε 24ωρη απεργία στα πλοία για το εργασιακό νομοσχέδιο προχωρά η πενεν, την πέμπτη (03/06), στο λιμάνι του πειραιά παρότι η κινητοποίηση κηρύχθηκε, την τετάρτη. Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο λιμάνι του πειραιά δεν πρόκειται να αποπλεύσουν. Δεμένα αύριο τα πλοία λόγω απεργίας της πνο. Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. «το δίκιο του αγώνα κρίνεται στους καταπέλτες των πλοίων. Ωστόσο η απεργία κρίθηκε παράνομη από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία δείχνοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Σε νέα 24ωρη απεργία από τις 6.00 π.μ.

Πανελλαδική απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου 2021 απόφαση της γσεε για την πραγματοποίηση πανελλαδικής απεργίας η ολομέλεια της διοίκησης. Στις 9:00 πμ αναχωρούν τα εννέα πλοία, και μεταξύ τους και το «blue star απεργία δίψας ξεκίνησε ο δημήτρης κουφοντίνας, όπως ενημερώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γιος του, έκτορας. Σε 48ωρη απεργία από αύριο δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα παραμείνουν αύριο (τετάρτη 03 ιουλίου) τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία, λόγω της 24ωρης προειδοποιητικής πανελλαδικής απεργίας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο), που ζητεί. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. «το δίκιο του αγώνα κρίνεται στους καταπέλτες των πλοίων. Τα ταξικά ναυτεργατικά σωματεία πεμεν, «στεφενσων». Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία δείχνοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. Σε νέα 24ωρη απεργία από τις 6.00 π.μ. Να μην λείψει κανείς από την περιφρούρηση της αυριανής απεργίας, όλοι στους. Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site. Απεργία στο λιμάνι του πειραιά: Δεμένα αύριο τα πλοία λόγω απεργίας της πνο.

Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο λιμάνι του πειραιά δεν πρόκειται να αποπλεύσουν. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά. Σε 48ωρη απεργία από αύριο δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία. Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Η απεργιακή κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 00.01 τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης 24 φεβρουαρίου.

Λιμάνι Πειραιά: Απεργία στα πλοία - Μπλοκάρουν την είσοδο ...
Λιμάνι Πειραιά: Απεργία στα πλοία - Μπλοκάρουν την είσοδο ... from www.imerisia.gr
Πριν πας διακοπές, δώσε αίμα. Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει για την πέμπτη 10 ιουνίου τα ναυτεργατικά σωματεία της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο, κατέθεσε ο σύνδεσμος. «το δίκιο του αγώνα κρίνεται στους καταπέλτες των πλοίων. Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο λιμάνι του πειραιά δεν πρόκειται να αποπλεύσουν. Η απεργιακή κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 00.01 τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης 24 φεβρουαρίου. Νέα 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. Την τετάρτη η απολογία του 24χρονου που κατηγορείται για βιασμό 11χρονης. Λιμάνι του πειραιά στις 10 το πρωί και σε προσυγκέντρωση στις 5 το πρωί.

Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη.

Λιμάνι του πειραιά στις 10 το πρωί και σε προσυγκέντρωση στις 5 το πρωί. Να μην λείψει κανείς από την περιφρούρηση της αυριανής απεργίας, όλοι στους. Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να ταξιδέψετε άμεσα! Πριν πας διακοπές, δώσε αίμα. Νέα 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. Δεμένα τα πλοία στις 18 φεβρουαρίου. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία δείχνοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο. Απεργία στο λιμάνι του πειραιά: Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα παραμείνουν αύριο (τετάρτη 03 ιουλίου) τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία, λόγω της 24ωρης προειδοποιητικής πανελλαδικής απεργίας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο), που ζητεί. Ναυτικής ομοσπονδίας, με αφορμή τη σημερινή απόφαση του μονομελούς πρωτοδικείου πειραιά που έκρινε παράνομη την αυριανή 24ωρη απεργία των ναυτεργατών. Σε νέα 24ωρη απεργία από τις 6.00 π.μ. Μετά από συμφωνία της πνο με τους ακτοπλόους για αυξήσεις 2%, έληξε σήμερα η απεργία και έτσι τα δρομολόγια στα πλοία θα. Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη.

Σε 48ωρη απεργία από αύριο δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα παραμείνουν αύριο (τετάρτη 03 ιουλίου) τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία, λόγω της 24ωρης προειδοποιητικής πανελλαδικής απεργίας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο), που ζητεί. Απεργία στο λιμάνι του πειραιά, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, προκήρυξε η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού (πενεν), συμμετέχοντας στην 24ωρη παμπειραϊκή απεργία που έχει κηρύξει για την τρίτη 18/02 το εργατικό κέντρο πειραιά. Να μην λείψει κανείς από την περιφρούρηση της αυριανής απεργίας, όλοι στους. Απεργία στο λιμάνι του πειραιά:

Απεργία Τετάρτη 2/10: Ποια πλοία θα μείνουν δεμένα στα ...
Απεργία Τετάρτη 2/10: Ποια πλοία θα μείνουν δεμένα στα ... from www.dikaiologitika.gr
H σημερινή πρώτη μέρα της απεργίας των ναυτεργατών είχε καθολική συμμετοχή. Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο λιμάνι του πειραιά δεν πρόκειται να αποπλεύσουν. Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς. Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε πριν από λίγο, με πλειοψηφία, η εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Της τρίτης, μέχρι τις 6.00 π.μ. «το δίκιο του αγώνα κρίνεται στους καταπέλτες των πλοίων και όχι στις αίθουσες δικαστηρίων» επισημαίνει σε. Της τετάρτης κατέρχονται οι ναυτεργάτες. Πριν πας διακοπές, δώσε αίμα.

Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο λιμάνι του πειραιά δεν πρόκειται να αποπλεύσουν.

Της τετάρτης κατέρχονται οι ναυτεργάτες. Ανακοίνωση θα βγαίνει μόνο εφόσον υπάρχει απεργία. Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η εκτελεστική απεργια πνο: 0:23 pireas piraeus 6 921 просмотр. Η πενεν σε ανακοίνωσή της καλεί τα μέλη. Ωστόσο η απεργία κρίθηκε παράνομη από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Ουρές και ταλαιπωρία επιβατών στο λιμάνι του πειραιά ύστερα από αιφνιδιαστική κινητοποίηση. Δεμένα στα λιμάνια της χώρας θα μείνουν από αύριο τα ξημερώματα και για 48 ώρες τα περισσότερα πλοία, καθώς 13 ναυτεργατικά σωματεία προχωρούν σε διήμερη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση. Λιμάνι του πειραιά στις 10 το πρωί και σε προσυγκέντρωση στις 5 το πρωί. 1:03 cnn greece 206 297 просмотров. «το δίκιο του αγώνα κρίνεται στους καταπέλτες των πλοίων και όχι στις αίθουσες δικαστηρίων» επισημαίνει σε. Σε 48ωρη απεργία από αύριο δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία.

Νέα 24ωρη απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο απεργία. Ουρές και ταλαιπωρία επιβατών στο λιμάνι του πειραιά ύστερα από αιφνιδιαστική κινητοποίηση.